ул. Коматевско шосе 92
Пловдив,
България
24.7160544999999
42.1220142
UserLikes
Име: ФИЛКАБ / FILKAB
Адрес: Пловдив, ул. Коматевско шосе 92
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.filkab.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Търговия на едро - ел. материали
Дейност:

Комплексно обслужване в областта на електротехниката

Ключови думи: електроинсталационни материали, осветителна техника, проводници, кабели, кабелна арматура

CATALOG.BG > ФИЛКАБ / FILKABВижте на картата

Facebook

За нас

Акционерно дружество ФИЛКАБ е учредено през 1999 г. със 100 % частен капитал. След своето създаване компанията се наложи като коректен, ангажиран и отговорен към клиентите си партньор, с подготвени и висококвалифицирани кадри, който осигурява цялостни решения и доставки на електротехнически продукти, специализиран сервиз и компетентна консултация.


Фирмата организира доставки на кабелни изделия, електроапарати и средства за автоматизация, електроапаратура средно напрежение, кабелна арматура и аксесоари, осветителни тела, електроинсталационни материали, фотоволтаични модули и свързаните с тях носещи конструкции, инверторни станции, кабели и конектори. Поддържат се изискваните от пазара складови наличности и асортименти. Производството на продукти от пазарната листа на фирмата непрекъснато се разширява, ръководено от високи изисквания за рентабилност и качество.


ФИЛКАБ АД предлага инженерингови услуги и извършва комплексно обслужване - проектиране, изработване, доставка, монтаж и пускане в действие на комплектно електрообзавеждане и автоматизация на обекти, линии и съоръжения за индустрията, строителството и по проекти за ВЕИ. Дружеството проектира и произвежда осветителни тела, ел. табла ниско напрежение, комплектни разпределителни уредби 24 kV, бетонови комплектни трансформаторни постове, инверторни станции за ФЕЦ, разпределителни шкафове.


Компанията работи на база сертифицирана интегрираната система за управление включваща управление на качеството, околната среда, здравословните и безопасни условия на труд съгласно ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 и OHSAS 18001:2007. Системата за управление на качеството съгласно ISO 9001:2008 е сертифицирана през 2002 г. и пресертифицирана през 2005 г. и 2008 г.


Наши клиенти са дружествата в електропроизводството, електропреноса и електроразпределението, в комуникационния сектор, фирми с електромонтажна, строителна и търговска дейност. Важни клиенти са чужди инвеститори и генерални изпълнители на структуроопределящи обекти, българските инвеститори от малкия и средния бизнес, стопански фирми и обществени сдружения. На нас се довериха за съвместна работа български и чуждестранни компании.


ФИЛКАБ АД реализира своите продукти чрез базите си в Пловдив, Бургас, Варна, Велико Търново, Русе, Сливен, София и Шумен, чрез собствен транспорт за доставка до клиента.

 
Открийте ни в Google+